Hoe werkt het?

Van binnen een technologische doorbraak in slimme dynamische veiligheid.

De Go-Barry is een Smart Moving Traffic Barrier voor veilige, dynamische en intelligente (weg)afzettingen. De Go-Barry kan zichzelf verplaatsen binnen de huidige vorm en richtlijn van een voertuigkerende barrier en maakt het mogelijk om werkzaamheden op de rijkswegen veilig achter een barrier uit te voeren met een minimum aan hinder.

 

TOEPASSINGEN

Go-Barry

Tijdelijke afzettingen

  • Afzettingen, zoals complete wegafzetting en afritafzetting tijdens weekenden en nachten;
  • Operaties waar het vrijgeven van de rijstrook tijdens de spits of overdag noodzakelijk is;
  • Kortdurende operaties zoals asfalteerwerkzaamheden, onderzoek en inspecties;
  • Verkeerssystemen.

Dynamische afzettingen

  • Rijdende operaties of voortbewegende activiteiten, zoals vervanging of onderhoud van lampen en geleiderail, bermonderhoud, kabels en leidingen leggen etc.

IMPRESSIEVIDEO'S

Veilig werken op de weg en
minder hinder met de Go-Barry

Van de buitenkant lijkt de Go-Barry misschien nog op de statische barrier zoals we die nu kennen, maar van binnen is het een technologische doorbraak in slimme dynamische veiligheid. De elektrische aandrijving en radiografische bediening sparen het milieu en bestuurders en wegwerkers blijven uit de gevarenzone.

Bovendien is de Go-Barry uitgerust met smart sensors, die de impact registreren bij een aanrijding maar ook de verkeersintensiteit en snelheid kunnen meten. Zo beschikken we over live data die we kunnen gebruiken voor een nog veiligere manier van werken.

nl_NLDutch