SMART BARRIER

Go-Barry is de standaard van de toekomst voor veilige, dynamische en intelligente wegafzetting

De Go-Barry is een zogenaamde Smart Moving Traffic Barrier en wordt gezien als de standaard van de toekomst voor veilige, dynamische en intelligente (weg)afzettingen. 

Scroll voor meer informatie

SMART BARRIER

Doordat de Go-Barry zichzelf kan verplaatsen binnen de huidige vorm en richtlijn van een voertuig-kerende barrier is het een doorbraak in slimme en dynamische wegbeveiliging. Deze innovatieve oplossing zal binnenkort in zijn goedgekeurde vorm zorgen voor een nieuw tijdperk in veiligheid. Het verplaatsen wordt mogelijk doordat er per barrier radiografisch bestuurbare geïntegreerde movers zijn toegevoegd, die 360 graden kunnen bewegen. Dat maakt de Go-Barry dynamisch en flexibel inzetbaar. Vergeet de ouderwetse statische barriers; Go-Barry!

Beter werken

Door het snel en flexibel inzetten van de Go-Barry wordt grote tijdwinst gerealiseerd bij de uitvoering van werken. Ook werkzaamheden die in de nacht moesten plaatsvinden, kunnen nu overdag worden uitgevoerd. Dit draagt bij aan meer werkbare uren en een sterke verbetering van de efficiëntie en productiviteit. En zeker ook aan het werkplezier van uw mensen!

Duurzaam

De Go-Barry is een zogenaamde Smart Moving Traffic Barrier en wordt gezien als de standaard van de toekomst voor veilige, dynamische en intelligente (weg)afzettingen. Doordat de Go-Barry zichzelf kan verplaatsen binnen de huidige vorm en richtlijn van een voertuig-kerende barrier is het een doorbraak in slimme en dynamische wegbeveiliging. 

Minder hinder

De Go-Barry maakt het mogelijk om zonder de weg af te sluiten, een voertuig-kerende barrier te plaatsen of te verplaatsen. Ook op locaties met beperkte ruimte, zoals bruggen, viaducten en versmallingen. Nu kan een rijstrook binnen 2 minuten dynamisch afgezet of vrijgegeven worden! Daardoor kan er, als er even niet gewerkt wordt aan de weg, meteen ruimte aan de weggebruiker worden teruggegeven.

Veiligheid

De Go-Barry kan op een veilige locatie buiten het verkeer opgebouwd worden. Een operator verplaatst vervolgens met een remote control de zelfrijdende Go-Barry naar de juiste positie. Tijdens het verplaatsen behoudt de Go-Barry zijn volledige voertuig-kerende functie. Nu is het mogelijk om de pionnen of geleidebakens te vervangen door een voertuig-kerende barrier. Zo is er direct een veilige (werk)omgeving voor de wegwerker én weggebruiker.

Go-Barry is een product van Travinci
Rosmolenweg 2,
3356 LK Papendrecht

+31 78 69 69 530
info@go-barry.com

nl_NLDutch